Реклама

Правові аспекти порушення приватності та захисту персон

подано: 16.04.2024 номер: 45016 просмотры: 4066
  • +38 xxx показать номер
  • Харьков и область
  • АО "Адвокаты и медиаторы Украины"
    на сайте с 27.03.2020

    Репутация "АО "Адвокаты и медиаторы Украины""

    Все объявления "АО "Адвокаты и медиаторы Украины""
  • Написать автору
  • Добавить в избранные
  • Пожаловаться
    ×
    Жалоба
Текст объявления

Попередня консультація адвоката по телефону - безкоштовно. Правові аспекти порушення приватності та захисту персональних даних є дуже важливі в сучасному цифровому світі, де особиста інформація знаходиться під загрозою через технологічний розвиток та збільшення обсягів обробки даних. - Законодавство України про захист даних має ряд законів та нормативно-правових актів, які регулюють збір, зберігання та обробку персональних даних. Закон України "Про захист персональних даних" визначає основні принципи захисту персональних даних, права суб’єктів даниих, порядок збереження та захисту даних, відповідальність за порушення законодавства про захист даних. ЗУ " Про інформацію" містить положення щодо захисту персональних даних та регулює доступ до інформації, яка становить конфіденційну та особісту інформацію. - Про права суб’єктів даних.   Ці права спрямовані на захист і контроль за персональними даними суб’єктів та визначаються для забезпечення прозорості та довіри в обробці персональних даних в Україні. - Вимоги до організацій.  - Відповідальність і штрафи. Законодавство передбачає відповідальність за порушення правил захисту даних. - Міжнародні стандарти.  Записатися на консультацію, а також отримати інформацію щодо юридичних послуг, що надаються, Ви можете зателефонувавши нам.   

Параметры объявления
Комментариев к записи нет. Вы можете стать первым! Добавить комментарий